18 Ağustos 2014 Pazartesi

Unni'lerden,Oppalardan Haber Getirdim

        MBLAQ'IN MİR'İ

MBLAQ gurubundan Mir , SURE dergisi için iç kaslarını gösterdi . Yeni bir solo albüme hazırlandığnı da söyledi .



ERKEK GİBİ OLAN GİYİM TARZINI ELEŞTİRDİKLERİ İÇİN AĞLIYOR 





Amber katıldığı programda yüz hatları hakkında konuşulurken insanların söyledikleri hakkındaki düşüncelerini itiraf etti.KBS'in Hello programının son bölümüne konuşulan konulardan biri de genç kızın erkek şarkıcı Jo Jung Chi'ye benzetilmesinden ötürü duyduğu endişeydi. Buna ilişkin sunucular f(x) üyelerine benzetildikleri ünlüleri sordular. Victoria Lee Na Young'a benzetildiğini söyledi, ardından Amber “Super Junior Donghae, SHINee Jonghyun ve benim SM Entertainment'taki üç dinozor olarak adlandırıldığımızı duydum.” dedi.
Daha sonra genç kız yüzünü gösterdiğinde birçok kişi kızın bahsettiği erkek şarkıcı ile olan benzerliğine dikkat çekip şaşırdı. Bu benzerlikten dolayı kendisi ile çok dalga geçildiğini söyleyen kızdan sonra Amber şunları dile getirdi. "Liseye kadar bir erkek gibi göründüğümü söyleyip benimle çok dalga geçtiler. Hatta bu durum benim için çok ağır olduğu için bir keresinde ağlamıştım

                               Bir Aşk Var Mı ? 




Kore'de 29 Ocak'ta bir medya kanalını Jonghyun ve Lee Yoo Bi'nin sevgili olduğunu öne sürdü.
Kanalın haberinde ''Jonghyun ve Lee Yoo Bi'nin arasındaki arkadaşlık romantik bir ilişkiye dönüştü, geçen yılın sonundan beri iyi bir ilişki içerisindeler. Birbirlerine aşkla davranıyorlar'' diye söylendi.
Yine haberde söylendiğine göre ikiliyi tanıştıranda Davichi'den Kang Min Kyung'muş. Üçü de 1990 yılında doğduğu için, birlikte arkadaş buluşmalarına katılıyorlarmış. Üçlü ayrıca yakın arkadaşlar olarak biliniyorlar.
Jonghyun ve Lee Yoo Bi'nin genellikle Gangnam civarında takıldığı ve el ele tutuşurken görüldükleri de söyleniyor.
İki ünlünün de ajansları sevgili dedikodularını yalanladı.
Lee Yoo Bi'nin ajansı Sidus HQ ''Onlar sadece iki yakın arkadaş. Aralarında arkadaşça bir ilişkiden ötesi yok. Bu ilişki dedikoduları uzun süredir vardı, bizde bunu araştırdık ve ikisinin çok yakın arkadaş olduğunu ama sevgili olmadıklarını öğrendik.'' dedi.
Aynı şekilde SM Entertainment'da ''Dedikodular doğru değil. İkisi de 1990 yılında doğanların olduğu arkadaş grubunda bulunan yakın arkadaşlar.'' dedi.
Ayrıca Kang Min Kyung'un ajansıda bu ilişki dedikodusuyla ilgili hiçbir alakasının olmadığını söyledi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder